Behandligar

Vi på Tandläkarna föredrar långsiktiga och hållbara lösningar. Det blir i de flesta fall både bekvämare och billigare för patienten i längden. Den vård vi erbjuder bygger på hänsynsfull, individuellt anpassad behandling med hög standard. Vi strävar efter att våra kunder kan njuta av utmärkt tandhälsa också på lång sikt.

Därför har flera av oss använt i huvudsak keramik istället för konventionella plastfyllningar i mer än tjugo år. Och den erfarenheten säger oss att vi är inne på rätt spår.

Du kan i lugn och ro diskutera olika alternativ med din tandläkare. Själva behandlingen löper fortare och mer effektivt tack vare den nyaste teknologin och fortbildningen som vi alla tar del i.

Vår trevliga personal bemöter dig varmt och det är lätt att känna sig avspänd i den harmoniska miljö med en nypa spa-känsla.

Tandgransking och undersökning av mun

Regelbundna tandläkarundersökningar sparar pengar Lue lisää »

Tandimplantat

I dagens läge kan vi rädda många fler tänder än förr, men i vissa fall är det inte möjligt eller meningsfullt. Numera kan vi i de flesta fall, med en någorlunda god benkvalitet under, ersätta en förlorad tandrot med en konstgjord sådan, ett så kallat tandimplantat.   Lue lisää »

Behandling av tandköttsinflammation

Tandköttssjukdomar kallas på fackspråk parodontologiska åkommor. Här spelar patientens egeninsats den största tänkbara roll. Ett normalår består av 8760 timmar varav man i medeltal besöker tandläkare och hygienist sammanlagt klart färre än fem timmar i året. Lue lisää »

Keramiska fyllningar och kronor

Den reparativa tandvården går alltmer mot keramiska lösningar. Kronor, fasader och inlägg görs i högkvalitativt porslin. Hos oss har vi sedan 1990 använt CEREC  (CEramic REConstruction) metoden för att skapa keramiska ersättningar. Lue lisää »

Bettfysiologi och bettskenor

Många människor lider idag av återkommande spänningshuvudvärk, eller har svårigheter att gapa och tugga på grund av smärtor i käkarna. Dessa besvär kan uppstå genom tandgnissling eller -pressning. Spända muskler i axlar, nacke och rygg i kombination med stress är ofta boven. Lue lisää »